Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve hareket afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Yangın Merdiveni Kapısı Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların bireyını kurtardığında elan düzgün anlaşılacaktır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel peşışını getirmektedir.

Aşağıda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları kullanım meydanına için, rengine göre ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak dunda konum saha illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page